23 Eylül 2013 Pazartesi

Hayat Akarken

Hayat akarken;
Duru'nun ilk akademik toplantısına sınıfında, kendi sırasında katıldım. Duvarda asılı çizgi çalışmalarına dönüp dönüp baktım, minik elleriyle çabalarken hayal ettim. Genelinde uyum sağladı okula lakin sıkılıyorum demelerde hiç az değil.. Velilerden, Duru'nun sık sık yaptığı lavabo ziyaretlerini dinledim, önceki gün almaya gittiğimde ders saatinde bahçede karşılaşınca " anne öğretmenime tuvaletim geldi dedim izin istedim ama bahçeye kaçtım" dediğimden bu tuvalet ziyaretlerini yadırgamadan, bir alışkanlıkla 'yaa' diyerek dinleyiverdim.
Akşam oyun hamuruyla balıklar yaptık. Sürekli ben yapamam sen yap demeler. En zor verilen şeylerden biride bu herhalde; YAPABİLECEĞİNE İNANDIRMAYA ÇALIŞMAK. Ve bol bol gıdıklanmak en keyif aldığı şeylerin başında şu sıralar. 
 


 

2 yorum:

  1. maaşallah çok tatlı bende benim oğlanı bıraktım okula şimdi geldim eve insan özlüyor bırakamıyor.. benim ki henüz çok küçük 3 yaşında ama hemen uyum sağladı.. Allah bu yeni dönemde yardımcımız olsun..

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim:) Zor bir dönem başladı artık, inşallah kolay şekillerde atlatırız her daim. Oğlunuzun bu ilk okul deneyimi inşallah gönlünüze göre olur. Biz kızımızın o dönemlerini güzelliklerle atlattık. Dahası sizin olsun umarım. Sevgiler:) Bu arada kelime doğrulamasını kaldırdım:) teşekkürlerr

    YanıtlaSil